a legjobb árakat a Budapest Hotels Bookingtól

Andrássy Hotel***** – Budapest

Az Andrássy úton, Budapest előkelő helyszínén, az ötcsillagos "Andrássy Hotel & Baraka Étterem" vendégül látta már a világ vezetőit, költőket, zenészeket és azokat, akik szeretik élvezni az életet.

A hotel 70 vendégszobája...


Cím: H-1063 Budapest, Andrássy út 111.

Szobák száma: 70

Elhelyezkedés: városközpont
Ár: magas - $$$
Kategória: *****
BHB Foglalási Telefon: +36-70-543-6034
Email: HotelAndrassy@budapest-hotel.hu
Légkondícionáló: Minden szobában
Uszoda: Nincs
Garázs a hotelben: IgenAz árak Euróban értendők / szoba / éjszaka


A fenti árak euróban értendők,
és nem érvényesek a Forma 1
és a szilveszteri (28.12. - 02.01.). időszakban.Az ár magában foglalja az adókat. Reggeli: EURO 20,-/fő.
Csoportkedvezmény igénybe vehető (10-40%)Az Andrássy úton, Budapest előkelő helyszínén, az ötcsillagos "Andrássy Hotel & Baraka Étterem" vendégül látta már a világ vezetőit, költőket, zenészeket és azokat, akik szeretik élvezni az életet.

A hotel 70 vendégszobája és lakosztálya minden modern kényelemmel szolgál, ágyait egyenesen álmodásra tervezték. A vendégek 24 órás személyi ellátást, luxus kényelmet, nagyméretű fürdőszobát és személyreszabott légkondícionálást kapnak.

Élvezze a nyugodt sétát az Operaháztól a Hősök teréig, mialatt a fasoron luxus boltok, divatos kávézók és történelmi emlékművek közt halad át. A Városliget számos elfoglaltsággal szolgál: itt áll a Szépművészeti Múzeum, a Vajdahunyad vára, az Állatkert...

Elegáns és csendes superior szoba 23nm-en, királyi ággyal, dolgozóasztallal, hidromasszázs zuhanyzós fürdőszobával, hajszárítóval és fürdőköpennyel, azaz minden felszereléssel amire egy üzletembernek, vagy egy nyaralónak szüksége lehet. A szobák barátságosan díszítettek, van internet kapcsolat és biztonságos a laptopok számára is.

Az Andrássy Hotelben elhelyezkedő, mintegy a piciny budapesti luxushotel részét képző "Új" Baraka Étterem egyedülállóan eredeti kulináris élményt kínál. Gáal Eszter belsőépítész munkája is segít ebben. A Baraka étterem tulajdonosainak sikerült megtartani az "egyszerű, de elegáns" formát, míg a történelmi hotel épülete által inspirált "art deco" stílust is érvényesítik.

Az épület homlokzatát átfogó terasszal kombinálva az étterem tökéletes konyhakínálatának felszolgálásában is, mely friss hozzávalókat és friss ízeket tartalmaz.

Shani Prushman séf, a "Gasztronómia Művésze" a világ különböző vidékeinek hatásaiból dolgozik. Sikeresen vegyítette a képző- és a konyhaművészet világát egyedülálló, színes ételválasztékában, melyben a legapróbb részletekre is odafigyel, s így minden ételnek saját személyisége van. Különlegesen elkészített vadkacsa, tölgyfagombával és mángolddal tálalva, narancsos garnélarák, tengeri ételek, főtt tintahal, amerikai vajdió-püré Tokaji szósszal. Csak néhány példa a kerek ételválasztékból, melyet kiválóan alakított a környezethez. A Baraka étterem egy igazi kulináris kaland, mely tökéletesen kielégíti a gasztronómia szerelmeseinek igényeit.Lemondási feltételek

Legkésőbb 48 órával a tervezett érkezés előtt:díjmentes
48 órán belül, de legalább 24 órával a tervezett érkezés előtt:az első éjszaka árának 50%-a kerül kiszámlázásra.
24 órán belül a tervezett érkezés előtt, vagy a vendég meg nem jelenése esetén:az első éjszaka árának 100%-a kerül kiszámlázásra.


A legközelebbi nevezetességek a hotelhez

 Hősök tere 
 Hősök tere 
 Szépművészeti Múzeum 
 Szépművészeti Múzeum 
 Szt. István Bazilika 
 Szt. István Bazilika