a legjobb árakat a Budapest Hotels Bookingtól

Hotel Carat**** – Budapest

Az 5 szinten 42 komfortos és különlegesen bebútorozott szoba és 9 apartman mindegyikéhez fürdőszoba tartozik ill. telefon, minibár, szines TV, internet, széf, légkondícionáló és hajszárító mindegyik szobában található....


Cím: H-1061 Budapest, Király utca 6.

Szobák száma: 42

Elhelyezkedés: városközpont
Ár: magas - $$$
Kategória: ****
BHB Foglalási Telefon: +36-70-543-6034
Email: HotelCarat@budapest-hotel.hu
Légkondícionáló: Minden szobában
Uszoda: Nincs
Garázs a hotelben: Nincs







Árak

Az árak Euróban értendők / szoba / éjszaka Szezonon kívül (01.11. - 31.03.) Főszezon (01.09. - 31.10.)
Egyágyas szoba 71 95
Kétágyas szoba 87 111
Háromágyas szoba* 111 139
Apartment 2 főre 119 143



Az ár magában foglalja a reggelit és az adókat.
Csoportkedvezmény igénybe vehető (5-10%)


A fenti árak euróban értendők,
és nem érvényesek a Forma 1
és a szilveszteri (28.12. - 02.01.). időszakban.


Az 5 szinten 42 komfortos és különlegesen bebútorozott szoba és 9 apartman mindegyikéhez fürdőszoba tartozik ill. telefon, minibár, szines TV, internet, széf, légkondícionáló és hajszárító mindegyik szobában található.

Az elegáns Carat Café & Restaurant és konferncia terem nemcsak esküvők , családi összejövetelek, üzleti ebédek, gála vacsorák lebonyolítására ideális, de 30-120 fős tréningek, prezentációk helyszínéül is szolgálhat. A cateringet a szálloda saját konyhája biztosítja, technikai felszereléseket kérésre biztosítjuk. (OVH, Projektor, Flip chart). Több 5-30 fős zártkörű rendezvény részére 2 kisebb konferenciatermet ajánlunk. A fitness studiónk (jacuzzi, szauna) felfrissülést nyújt a vendégek számára.

Megközelítés autóval:

Az M7-es nemzetközi autópályáról kövesse az "Erzsébet Híd" feliratú táblákat, hajtson át a hídon majd forduljon jobbra. Menjen egyenesen majd a második kereszteződésnél forduljon balra. Az aluljáró után kb egy km-rel a lámpás kereszeződésnél forduljon jobbra a József Attila utcára , ami az Andrássy úttal folytatódik. Az Andrássy utat keresztező első utca jobbra a Káldy Gyula utca. Forduljon be, majd menjen egyenesen az utca végéig és ott forduljon jobbra. Ez az utca a Király utca. Menjen tovább egyenesen, és a jobb oldalon megtalálja a Hotel Carat Budapest.

Megközelítés tömegközlekedési eszközökkel:

A Keleti és a Déli pályudvartól a 2-es metróval, a Nyugati pályaudvartól a 3-as metróval menjen a Deák Ferenc térig . Hagyja el az aluljárót a Károly Körút irányában, majd forduljon balra és a folyosó végén a jobb oldali lépcsőn hagyja el az aluljárót. Haladjon tovább előre és az első keresztutca lesz a Király utca. Forduljon balra és kb. 100 méterre megtalálja a Hotel Carat Budapest a Király utca baloldalán.



Lemondási feltételek

Legkésőbb 48 órával a tervezett érkezés előtt:díjmentes
48 órán belül, de legalább 24 órával a tervezett érkezés előtt:az első éjszaka árának 50%-a kerül kiszámlázásra.
24 órán belül a tervezett érkezés előtt, vagy a vendég meg nem jelenése esetén:az első éjszaka árának 100%-a kerül kiszámlázásra.