a legjobb árakat a Budapest Hotels Bookingtól

Adina Apartment Hotel***** – Budapest

Az Adina Apartment Hotel üzlet és élvezet tökéletes kombinációját nyújtja, az otthon kényelmét ötvözve egy hotel szolgáltatásaival.

Vendégeink választhatnak tágas stúdiót, vagy...


Cím: H-1133 Budapest, Hegedűs Gyula u. 52-54

Szobák száma: 97

Elhelyezkedés: 5-10 percre a városközponttól
Ár: magas - $$$
Kategória: *****
BHB Foglalási Telefon: +36-70-543-6034
Email: adina@budapest-hotel.hu
Légkondícionáló: Minden szobában
Uszoda: Igen
Garázs a hotelben: IgenÁrak

Az árak Euróban értendők / szoba / éjszaka Speciális havi árak reggeli nélkül (minimum 30 éj, a fizetés havonta előre történik. Reggeli: EURO 15,-/fő.) Speciális téli ajánlat, bővített kontinentális reggelivel (érvényes márc. 31-ig, kivéve a szilveszteri időszakot) Speciális hétvégi árak, bővített kontintentális reggelivel (minimum 2 éj; péntek-szombat-vasárnap) Speciális internetes árak - reggeli nélkül (reggeli: EURO 15,-/fő)
Studio (30-35 nm) 1-2 fő részére 94 71 114 161
Egy hálószobás standard apartman (55-60 nm) - 2 fő részére 98 87 122 179
Egy hálószobás superior apartman (60-65 nm) - 2 fő részére 109 95 142 208
Két hálószobás standard apartman (80-85 nm) - 4 fő részére 153 135 198 255
Két hálószobás superior apartman (85-90 nm) - 4 fő részére 168 143 236 293


Az ár magában foglalja az adókat.
Pótágy: EURO 24,-/éj
Gyermekkedvezmény: 12 éves korig a pótágy és a reggeli ingyenes
Parkolás: EURO 14,-/nap

Lemondási feltételek:
1-6 éjszakás foglalások esetén: legkésőbb 24 órával a tervezett érkezés előtt, ellenkező esetben 1 éjszakányi szállásdíj kerül kiszámlázásra.
7-21 éjszakás foglalások esetén: legkésőbb 48 órával a tervezett érkezés előtt, ellenkező esetben 2 éjszakányi szállásdíj kerül kiszámlázásra.
22 vagy több éjszakás foglalások esetén: legkésőbb 7 nappal a tervezett érkezés előtt, ellenkező esetben 7 éjszakányi szállásdíj kerül kiszámlázásra.


Az ár magában foglalja a reggelit és az adókat.

A fenti árak euróban értendők,
és nem érvényesek a Forma 1
és a szilveszteri (28.12. - 02.01.). időszakban.


Az Adina Apartment Hotel üzlet és élvezet tökéletes kombinációját nyújtja, az otthon kényelmét ötvözve egy hotel szolgáltatásaival.

Vendégeink választhatnak tágas stúdiót, vagy egy- és kéthálószobás apartmant.

Mindegyik tágas, légkondícionált és teljes ellátású apartman rendelkezik saját társalgóval, teljesen felszerelt konyhával, színes TV-vel, ébresztőórás rádióval, 2 telefonvonallal, fax- és modem elérhetőséggel. Nyílvános mosoda és biztonságos földalatti parkoló biztosítja vendégeink kényelmét. Kérésre video is rendelkezésre áll. Kiszolgáló személyzetünk feltölti hűtőszekrényét, de helyi éttermek házhozszállítási szolgáltatásait is igénybe veheti. Mindezt pedig kevesebbért, mint egy hotel szoba ára!

Életviteli felszereléseink közt található beltéri medence, szauna, gőzfürdős jakuzzi és egy teljesen felszerelt edzőterem, mely a lomboktól ölelt udvarra és grillsütőhelyre néz.

Üzletről szólva Az Adina Apartment Hotel minden üzleti elvárásnak megfelel. Minden konferenciatermünk természetes fényű és légkondícionált. A konferenciák- vagy továbbfejlesztő kurzusok küldöttei teázhatnak reggel és délután, ebédelhetnek, grillezhetnek, vagy egyszerűen kipihenhetik magukat a lombos, nyugodt udvaron.

Vezető előadótermünk ideális tanácstermi megbeszélések és árverések lebonyolítására, vezetők pihentetésére vagy áttekintő ülésszakok tartására 40 főig. A három nagyobb kapacitású termünk 10-130 fő befogadására képes és különböző eszközökkel felszerelt. Saját szobájában kényelmesen tarthat meghallgatásokat, vagy szervezhet kisebb találkozókat 15 főig. Lesz elég helye gondolkozni. Praktikus konyhával felszerelve, melyben frissitők mellett akár saját ételeit is elkészítheti. Az ön üzlete a mi örömünk!

A legközelebbi nevezetességek a hotelhez

 Nyugati Pályaudvar 
 Nyugati Pályaudvar 
 Margitsziget 
 Margitsziget 
 Operaház 
 Operaház