a legjobb árakat a Budapest Hotels Bookingtól

Danubius Hotel Gellért**** – Budapest

Fekvése különösen kedvező: festői környezetben a Duna-parton, közvetlenül a Gellért-hegy lábánál helyezkedik el. Könnyedén megközelíthető - a belvárostól csupán Budapest egyik legszebb hídja a Szabadság-híd választja el....


Cím: H-1111 Budapest, Szent Gellért tér 1

Szobák száma: 234

Elhelyezkedés: városközpont
Ár: magas - $$$
Kategória: ****
BHB Foglalási Telefon: +36-70-543-6034
Email: gellert@budapest-hotel.hu
Légkondícionáló: Bizonyos szobákban
Uszoda: Igen
Garázs a hotelben: IgenAz árak Euróban értendők / szoba / éjszaka


A fenti árak euróban értendők,
és nem érvényesek a Forma 1
és a szilveszteri (28.12. - 02.01.). időszakban.


*fürdőszoba helyett zuhanyzó
**Háromágyas szoba = Kétágyas szoba pótággyal

Az ár magában foglalja a reggelit és az adókat.
Csoportkedvezmény igénybe vehető (5-10%)


Fekvése különösen kedvező: festői környezetben a Duna-parton, közvetlenül a Gellért-hegy lábánál helyezkedik el. Könnyedén megközelíthető - a belvárostól csupán Budapest egyik legszebb hídja a Szabadság-híd választja el.

Különleges vonzerőt jelent a szállodához közvetlenül kapcsolódó épületrészben található Gellért Fürdő, melynek nyitott és fedett uszodáját, hullámfürdőjét, napozó-teraszát, termálfürdőjét a szálloda vendégei térítésmentesen használhatják.

Hangulatos éttermek és a modern kor technikai igényének megfelelően felszerelt rendezvénytermek várják a vendégeket és a konferenciázni vágyókat 20 főtől 350 főig.

Gyógy szolgáltatások

A mai fürdő- és szállóépület Szt. Gellért Gyógyfürdő és Szálló néven 1918-ban épült, átadására szeptember 24-én került sor. 1927-ben épült fel a hullámfürdő, 1934-ben a pezsgőfürdő. A fürdő a hazánkba látogató külföldi vendégek legkedveltebb fürdőhelye. A pezsgő- és hullámfürdő mellett igen kedvelt a tetőnapozó.

A fürdő, az uszoda és az orvosi részek a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Rt. kezelésében vannak. A Gellért Szálló vendégei a Gellért Fürdő úszó- és gyógymedencéit, valamint a szaunát és a gőzfürdőt térítésmentesen használhatják.

A GELLÉRT FÜRDŐ SZOLGÁLTATÁSAI:

Szauna, szolárium, lábápolás, fodrászat, kézápolás, kozmetika, fogorvos, büfé, ajándékbolt, magyar és külföldi újságok árusítása

Az intézmény ásvány- illetve gyógyvizeinek besorolása: Keserű (szulfátos), alkáli hidrogénkarbonátos (alkalikus), konyhasós (kloridos) víz

Javallatok: idült degeneratív izületi és gerinc-megbetegedések (pl.: izületi és porckopás, spondylosis, Bechterew kór, izületi és csontműtétek utáni rehabilitáció, porckorong bántalmak, idült gyulladásos izületi megbetegedések inaktív stádiumai), reumás megbetegedések, arthritis, osteo-arthritis, ankylosing spondylitis, spondylosis, spondylarthritis, lumbago

Ellenjavallatok: magas vérnyomás, tubercolosis, rosszindulatú daganatos megbetegedések, pajzsmirigy túlműködés, terhesség, sclerosis multiplex, szívelégtelenség, visszérgyulladások, trombo-phlebitis, lázas állapotok

A Gellért Fürdő és a Hotel Gellért eltérő cég vezetése alatt áll, ezért kérjük, hogy további információért és időegyeztetés céljából keresse a Gellért Fürdő információs szolgálatát a +36 1 466-6166-os vagy a +36 1 385-3555-ös telefonszámokon.

Nyitvatartás:

Uszoda:
hétfőtől-péntekig: 6.00 - 18.00 óráig
szombat és vasárnap: 6.00 - 16.00 óráig

Termálfürdő:
hétfőtől-péntekig: 6.00 - 18.00 óráig
szombat és vasárnap: 6.00 - 16.00 óráig

Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Rt. menedzsmentje a fürdő ünnepi nyitvatartási idejéről saját hatáskörében dönt.

Wellness, fitness, sport

Különleges vonzerőt jelent a szállodához közvetlenül kapcsolódó épületrészben található Gellért Fürdő, melynek nyitott és fedett uszodáját, hullámfürdőjét, napozó-teraszát, termálfürdőit, szaunáját, gőzfürdőjét a szálloda vendégei térítésmentesen használhatják.

Szakképzett masszőrök veszik kezelésbe vendégeink fáradt tagjait, majd a gyógyító termálvízben felüdülhetnek.

A GELLÉRT FÜRDŐ SZOLGÁLTATÁSAI: Szauna, szolárium, lábápolás, kézápolás, fogorvos, ajándékbolt, magyar és külföldi újságok árusítása

Nyitvatartás:

Uszoda:
hétfőtől-péntekig: 6.00 - 18.00 óráig
szombat és vasárnap: 6.00 - 16.00 óráig

Termálfürdő:
hétfőtől-péntekig: 6.00 - 18.00 óráig
szombat és vasárnap: 6.00 - 16.00 óráig

Hétvégén nincsenek orvosi kezelések, masszázs délig vehető igénybe. Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Rt. menedzsmentje a fürdő ünnepi nyitvatartási idejéről saját hatáskörében dönt.

Konferenciatermek

A Danubius Hotel Gellért a "Danubius Quality Conferece" szolgáltatásait biztosítja, amelyek magas színvonalon elégíti ki vendégeink elvárásait és igényeit. Szállodánkban 7 rendezvényterem, valamint a Gellért Fürdő impozáns csarnoka várja a látogatókat, melyek különböző méretű ünnepi és hivatalos események lebonyolítását teszik lehetővé. Tradicionális hangulatú rendezvénytermeink, melyek többsége természetes megvilágítással rendelkezik, 20-300 fő befogadására alkalmasak. Igény szerint munkavacsorát, partikat, szimpóziumokat, gálavacsorákat és egyéb társas összejöveteleket magas színvonalon, kiemelkedő szakértelemmel bonyolítunk le. Különböző technikai berendezések és dekorációs elemek biztosításával lehetővé tesszük elképzeléseik igényes megvalósítását.

Technikai Eszközök: filmvetítő, tábla, mikrofon (mobil és beépített), video, CD lejátszó, magnó, lézer mutatópálca, mozgatható színpad, videó kivetítő, dia- és írásvetítő, hangosítás, vetítővászon, flip chart, szónoki emelvény, PC kivetítő.

Egyéb Szolgáltatások

Business Center, őrzött parkoló, autókölcsönzés, mosoda, vegytisztítás, szépségszalon, ajándékbolt, újságstand, babysitter, 24 órás szobaszerviz, express be- és kijelentkezés.Lemondási feltételek

Legkésőbb 48 órával a tervezett érkezés előtt:díjmentes
48 órán belül, de legalább 24 órával a tervezett érkezés előtt:az első éjszaka árának 50%-a kerül kiszámlázásra.
24 órán belül a tervezett érkezés előtt, vagy a vendég meg nem jelenése esetén:az első éjszaka árának 100%-a kerül kiszámlázásra.


A legközelebbi nevezetességek a hotelhez

 Gellért Hegy 
 Gellért Hegy 
 Budai Vár 
 Budai Vár 
 Váci utca 
 Váci utca