a legjobb árakat a Budapest Hotels Bookingtól

Hotel Stadion*** – Budapest

A Danubius Premier program a Hotel Stadionban 2001 óta működik tovább erősítve ezzel a szálloda sporttal való kapcsolatait. A szállodában nagyon sok sportoló fordul meg ,akik nemzetközi versenyek alkalmával szállnak meg...


Cím: 1148 Budapest, Ifjúság útja 1-3.

Szobák száma: 378

Elhelyezkedés: 5-10 percre a városközponttól
Ár: közepes - $$
Kategória: ***
BHB Foglalási Telefon: +36-70-543-6034
Email: stadion@budapest-hotel.hu
Légkondícionáló: Minden szobában
Uszoda: Igen
Garázs a hotelben: NincsAz árak Euróban értendők / szoba / éjszaka


A fenti árak euróban értendők,
és nem érvényesek a Forma 1
és a szilveszteri (28.12. - 02.01.). időszakban.


*Háromágyas szoba = Kétágyas szoba pótággyal

Az ár magában foglalja a reggelit és az adókat.
Csoportkedvezmény igénybe vehető (5-10%)


A Danubius Premier program a Hotel Stadionban 2001 óta működik tovább erősítve ezzel a szálloda sporttal való kapcsolatait. A szállodában nagyon sok sportoló fordul meg ,akik nemzetközi versenyek alkalmával szállnak meg a szállodában. Ők és az üzleti turizmus résztvevő is várhatóan értékelik a fitnessz, aerobic és az uszoda által nyújtott kikapcsolódás lehetőségeit.

A földszinten lévő szépségszalon és fodrászüzlet hölgyek és urak előtt egyaránt nyitva áll. /Árak lekérhetők./ Masszázs terápia is igénybe vehető. /Helyfoglalás a fitnessz recepción, az árak lekérhetők./

    Szolgáltatások:
  • Teljes légkondicionálás
  • Cardio- és erősítőgépek (Technogym & Stairmaster), szabadsúlyzók(Technogym)
  • Kényelmes öltözők
  • Uszoda
  • Koedukált szauna
  • Szolárium
  • Masszázs
  • Fodrászat és szépségszalon

A superior kategóriájú szobák vendégei ezeket a szolgáltatásokat ingyen vehetik igénybe. A standard szobák vendégeinek meghatározott díjat kell fizetniük, kérjük az aktuális árakról érdeklődjenek a hotel recepcióján.

Szobák

A frissen felújított szobák a mai igényeknek megfelelően minőségi szolgáltatást nyújtanak. Minden szobához tartozik fürdőszoba, színes televízió szatellit programokkal, ISDN telefonvonal, számítógép csatlakozó, valamint Pay TV szolgáltatás és minibár is igénybe vehető. A szobákba - felár ellenében - a házikedvencek is bevihetők. Elektromos csatlakozás: 220 V.

Konferenciatermek

A szálloda különtermei közül 3 terem - melyek természetes megvilágításúak - egybenyitható, így egyszerre 200 fő részére is ideális.

Technikai Eszközök: magnó, TV készülék, dia- és írásvetítő, flip chart, hangosítás, CD lejátszó, video, vetítővászon, mikrofon (mobil és beépített).

Gasztronómia

A szálloda mintegy 300 férőhelyes étterme magyaros és nemzetközi ízekkel várja egyéni és csoportos vendégeit. Az étterem légkondicionált.

A szálloda halljában üzemelő Coffee Shop – Lobby Bar kiválóan alkalmas üzleti ebédek, találkozók lebonyolítására. Változatos hideg- és melegétel kínálattal várja vendégeit 10.00-23.00 óráig.

Egyéb Szolgáltatások

Két eltérő profilú üzlet a szálloda hallban, mosatás, csomagszoba, fénymásolás, telefax használat, Internet szoba.Lemondási feltételek

Legkésőbb 48 órával a tervezett érkezés előtt:díjmentes
48 órán belül, de legalább 24 órával a tervezett érkezés előtt:az első éjszaka árának 50%-a kerül kiszámlázásra.
24 órán belül a tervezett érkezés előtt, vagy a vendég meg nem jelenése esetén:az első éjszaka árának 100%-a kerül kiszámlázásra.


A legközelebbi nevezetességek a hotelhez

 Hősök tere 
 Hősök tere 
 Széchenyi-fürdő 
 Széchenyi-fürdő 
 Műcsarnok 
 Műcsarnok